Kohler virtualni štand

Pridružite se Kohlerjevemu virtualnemu dogodku in odkrijte njihovo novo virtualno stojnico!

Kohler Engines z veseljem predstavlja Virtual Stand, pravo 3D interaktivno izkušnjo - tako kot obiskovanje prave predstave! Od srede, 14. oktobra 2020, boste imeli priložnost obiskati kabino, se sprehoditi med Kohlerjevimi motorji in se prijaviti za sodelovanje v spletnih seminarjih V ŽIVO, na katerih bodo sodelovali strokovnjaki za Kohlerjeve motorje.

Na stojnici pa lahko odkrijete še veliko več! Izvedite vse o ekskluzivnih programih, kot sta Kohler Engines Dealer Inentive Program, katerega namen je nagraditi naše najboljše trgovce z potovanjem na Jamajko novembra 2021, in vrh pod pokroviteljstvom Kohlerja, ki naj bi urednikom krajine pomagal izboljšati svoje poslovanje z informativnimi seminarji in priročniki načrtovano za februar 2021.

Udeležite se lahko tudi spletnega seminarja V ŽIVO, katerega namen je predstaviti vam najnovejše izdelke, ki jih Kohler ponuja za vzdrževanje in učinkovitost motorja! Naročite se in se prijavite na naše spletne seminarje, ki trajajo od 21. do 23. oktobra.

Ste pripravljeni za začetek?